Verbeter de kennis en veiligheid
in UW bedrijf!

Het maken van werkinstructies en het thema veiligheid zijn belangrijk voor het optimaal functioneren van uw onderneming. Daarbij blijkt het lastig te zijn om alle medewerkers voldoende te informeren.

Daarom is het belangrijk om een praktische brug te slaan tussen beleid en de uitvoerende medewerkers. Een brug die ervoor zorgt dat geboden informatie drempelloos te raadplegen is, op taak en op gepast niveau. Een brug die ervoor zorgt dat nieuwe werknemers vanaf dag 1 de beschikking hebben over alle relevante informatie, waarbij hun kennis getoetst kan worden en ze vragen kunnen stellen.

Het doorgeven van kennis is lastig! Daarom hebben wij De Digitale Werkcoach ontwikkeld: de gebruiksvriendelijke informatieapp.

Effectief kennis overdragen

Om werkzaamheden naar behoren uit te voeren, is kennis nodig die toegankelijk en begrijpelijk is voor de doelgroep. Via De Digitale Werkcoach app is deze informatie ten aller tijden beschikbaar. Daarbij kunt u de vaak droge theorie wat luchtiger te maken door bijvoorbeeld afbeeldingen en korte instructiefilmpjes toe te voegen. Dit stimuleert de medewerkers om te leren. Door vervolgens toetsvragen te sturen, kunt u controleren of uw medewerkers de informatie doorgenomen en begrepen hebben.

Gerichte informatievoorziening

De Digitale Werkcoach, stelt u in staat om actief te informeren. Denk daarbij aan informatie over een incident (do's and don'ts), over een actueel thema of het inspelen op een weersverandering (zoals: 'drink extra water' als het erg warm weer is).

Gestructureerd informatie aanbieden

Via De Digitale Werkcoach kan er op een gestructureerde manier informatie worden aangeboden over een apparaat, produkt of werkwijze, informatie over verlof, ziekte, vertrouwenspersoon of andere zaken. Ik geef even een paar voorbeelden:
 1. Informatie over nieuwe producten of diensten
 2. Informatie over veiligheid op de werkplek
 3. Informatie over gedragsregels

Deelname cursussen

Volgen uw medewerkers cursussen of events en wilt u makkelijk bijhouden wie hierbij aanwezig is? Als uw deelnemers bij binnenkomst via De Digitale Werkcoach de QR-code scannen, dan heeft u direct een overzicht van de aanwezigen. Na de training kunt u vragen sturen om te controleren of alles begrepen is.

Ik wil De Digitale Werkcoach

Heb ik u nieuwgierig gemaakt en wilt u weten hoe De Digitale Werkcoach toegepast kan worden in uw bedrijf? Bel of app mij dan op 06-24775835 voor een afspraak.

De Digitale Werkcoach?

Vertel !

Kennisbank

Gericht vragen stellen

Melding maken

QR code scannen

Beheerdersportaal

De beheerder kan hier onder andere kennisbronnen, vragen, tips en storingsmeldingen verwerken. Daarnaast is er inzicht in de gebruikers en het gebruik.

Functies

 1. Procesgericht informatie verstekken.
 2. Informatie verstekken op basis van geolocatie.
 3. Processen of kennisbronnen raadplegen met behul van een QR code.
 4. Eigenaarschap toekennen aan processen en kennisbronnen.
 5. Gebruikers favoriete kennisbronnen.
 6. Kennis delen over EHBO, Corona elearning.
 7. Welzijn, met een 5 daagse mindfulness uitdaging.
 8. Besparen door minder fouten, minder zoektijd.

(2/1)

 1. Tips kunnen geven over netwerkstoring, systeemonderhoud, warm weer, etc..
 2. Meldingen maken over incidenten/ongelukken.
 3. Meldingen maken over serviceonderhoud.
 4. Gericht vragen stellen (aan proceseigenaar)
 5. PDF en Word documenten omzetten naar HTML.
 6. Beschikbaar op telefoon, tablet en computer.
 7. Diensten/producten aanbieden.
 8. Sturen op kennisoverdracht en bedrijfsprocessen/kwaliteit.

Binnen 3 maanden verdient u geld met de app!

Prijs vanaf
€47,- per maand

Ik wil meer weten over De Digitale Werkcoach.

Meer info